Installateur-plaatser Partner voor uw beveiligingswerken
nl | fr

Beveiliging en toegang tot uw gebouwen

Beveiliging en bescherming van infrastructuren en gebouwen :

Fysiek toegangsbeheer

Dalla Valle, expert in fysieke veiligheid en partner voor uw beveiligingswerken, adviseert en begeleidt u bij de realisatie van oplossingen om aanvallen te detecteren en tegen te houden.Hoe aanvallen voorkomen en uw onderneming beveiligen?
De Dalla Valle-oplossingen voor fysieke beveiliging

Dalla Valle biedt fysieke beveiligingsoplossingen die aangepast zijn aan alle types nieuwe en oude gebouwen (barrières, toegangsassen, gepantserde deuren, wachthuisjes, beveiligde wachtposten) om indringing en de gevolgen ervan te beperken.


Dreigende gevaren identificeren: Dalla Valle adviseert u

Dankzij inzicht in de dreigende gevaren kan er een gedetailleerde beschrijving worden opgesteld van de mogelijke agressoren en van de geschikte middelen om uw installaties te beschermen. Dalla Valle adviseert u bij het uitwerken van uw risicoanalysestrategie en stelt eveneens performante oplossingen voor.


Een efficiënte toegangsbeveiliging

Een fysiek toegangscontrolesysteem is een inrichting die tot doel heeft de inkomende mensenstromen van een site, een gebouw of een lokaal te filteren. Het bestaat uit middelen waardoor de toegang en de uitgang kunnen worden beperkt tot personen die het recht hebben het pand of terrein te betreden.

Dalla Valle helpt u uw gebouwen en hun gebruikers (waaronder ook uw veiligheidspersoneel) te beschermen en staat in voor alle aspecten van de fysieke controle van de toegangen: afsluiting, barrière, antiramkraakpalen, gepantserde wachtpost op maat, …

Afhankelijk van de configuratie van de site kunnen een of meerdere oplossingen worden voorzien en gecombineerd om het vereiste veiligheidsniveau te bereiken.


Het allereerste beveiligingsniveau: de beveiligde wachtpost

De beveiligde (kogelwerende) wachtpost (of wachthuisje, kiosk, bewakingscentrale, supervisie- of controlecentrum) vormt de eerste fysieke bescherming voor het gebouw alsook voor het veiligheidspersoneel.

Dalla Valle installeert modulaire gepantserde wachtposten op maat voor de beveiliging en bescherming van:

  • industriële sites
  • tertiaire gebouwen,
  • bankgebouwen,
  • nucleaire sites,
  • strafinstellingen,
  • commerciële en distributiebedrijven, …

Onze geprefabriceerde gepantserde wachtposten worden op maat geconfigureerd overeenkomstig specifieke technische en veiligheidseisen. Ze kunnen met behulp van een vork(hef)truck of kraan worden getransporteerd.


Gecertificeerde en performante, geprefabriceerde, gepantserde wachtposten

Aan de ingang van een gebouw of een site met welbepaalde risico’s geïnstalleerd, vormt de wachtpost een kogel- en inbraakwerende beschutting. Via de gepantserde beglazing heeft de veiligheidsagent een zeer goed zicht op de toegang tot de gebouwen.

De door Dalla Valle geïnstalleerde kiosken of wachtposten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen inzake:

  • kogelwerendheid (volgens de EN 1522 en 1523)
  • inbraakwerendheid (volgens de EN 1627 tot 1630)

 

Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt