Installateur-plaatser Partner voor uw beveiligingswerken
nl | fr

Dalla Valle, onze verschillen

Als aannemer-schrijnwerker biedt Dalla Valle, sinds 1950, een antwoord op de specifieke noden in verband met de fysieke veiligheid van goederen en personen.

Het bedrijf is gevestigd in het industriepark van Péruwelz (tussen Doornik en Bergen) en beschikt over een werkplaats van 4.200m2, die volledig uitgerust zijn voor de constructie van schrijnwerk in hout en in aluminium.

Dalla Valle, die vooral actief is in Wallonië, Brussel en in het Noorden van Frankrijk, werkt op werven voor brandwerende compartimentering, binneninrichting en akoestische oplossingen.

Dankzij hetDalla Valle, geschiedenis, EuroDv feit dat ze over haar eigen uitgeruste wagens beschikt, biedt Dalla Valle een beschikbare en doeltreffende interventiedienst aan voor problemen en herstelling op de werf.

Dalla Valle staat eveneens in voor het ontwerp en de uitvoering van meubels op maat om een oplossing te bieden bij het inrichten van Uw lokaal. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het inrichten van bankinstellingen.

Dalla Valle is geïntegreerd bij EuroDV, een Belgische groep die gespecialiseerd is in beveiliging. (www.eurodv.eu)

 

De geschiedenis van Dalla Valle

Het bedrijf, vandaag gekend onder de naam DALLA VALLE., werd opgericht in 1950. Het bedrijf had destijds schrijnwerk en timmerwerken als voornaamste activiteiten. Dertig jaar later, in 1981, kreeg het bedrijf de vorm van een naamloze vennootschap.

Het is in 1988 dat Meneer Dario Dalla Valle, als bouwingenieur, besloot om het bedrijf over te nemen. Het bedrijf werd toen herdoopt tot de vennootschap DALLA VALLE. Twee jaar later begon de vennootschap zich te ontwikkelen in het ontwerp en realisatie van stalen schrijnwerk.

In 1998 ontwikkelde de vennootschap een breed gamma aan producten die inbraken moesten vertragen. Zoals gepantserd schrijnwerk, beveilige beglazing en nog veel meer. Deze producten waren zowel voor particulieren als voor de banksector bestemd.

Het jaar 2009, was het jaar waarin de groep EURODV werd samengesteld. Dit werd een jaar later opgevolgd door de oprichting van MECAPROTECTION, het Franse filiaal van de groep EURODV. In 2012 werd het bedrijf HEINEN overgenomen door de groep EURODV.

Sindsdien blijft het bedrijf stand houden op haar succesvolle weg voor wat betreft inrichtingswerken, het plaatsen van meubilair op maat, brandwerende en gepantserde deuren HEINEN en hoog beveiligde, metalen schrijnwerk en BUNKERKIT.

 

Een kort overzicht van de afgelegde weg van de vennootschap DALLA VALLE:

1950: oprichting van het bedrijf met destijds schrijnwerk en timmerwerk als voornaamste activiteiten

1981: het bedrijf krijgt de gestalte van een naamloze vennootschap

1988: overname van het bedrijf door Meneer Dario Dalla Valle, bouwingenieur

1990: ontwikkeling van het concept en de realisatie van stalen schrijnwerk

1998: DALLA VALLE ontwikkeld een gamma aan producten die inbraken moeten vertragen (gepantserd schrijnwerk, veiligheidsglas, enz.) bestemd voor particulieren en banksector.

2009: samenstelling van groep EURODV

2010: oprichting van MECAPROTECTION, Franse filiaal van de Groep EURODV

2012: overname van het bedrijf HEINEN door EURODV

 

Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt