Installateur-plaatser Partner voor uw beveiligingswerken
nl | fr

Inrichtingwerken

Met afwerking bedoelen we de afrondingsoperatie van een ruimte vooraleer ze gebruikt kan worden voor haar definitieve functie.

Dalla Valle stelt voor om de afwerkingen van Uw huis uit te voeren zoals valse plafonds, scheidingswanden, bezettingswerk, isolatie, schrijnwerk en andere afwerkingen tijdens de renovatiewerken van gebouwen of de inrichting van een nieuwbouw.

Onze 25 jarige ervaring wordt tot U dienst gesteld door U professionele prestaties aan te bieden en door U te begeleiden in U ideeën en keuzes.

werker, MetalQuartz, Dalla Valle, Heinen, EuroDvOns bedrijf verzekert U een proper en een verzorgd werk voor perfecte afwerkingen van Uw bouwwerken, renovatiewerken of transformatiewerken.

We werken zowel voor professionals als voor de overheid, maar ook voor zelfstandigen.

De omkadering, de flexibiliteit en het dynamisme van Dalla Valle n.v heeft er sinds haar stichting toe geleid dat ze werken konden verwezenlijken gaande van verfrissingen van ruimtes bij particulieren, tot een meer consequente renovatie bij overheidsgebouwen.

Bij Dalla Valle n.v., zetten we alles op het spel om U tevreden te stellen. We zijn fier op ons werk, Uw wensen zullen onze realisaties zijn!

Meubels aangepast aan jullie wensen!

Ons oudste beroep bestaat uit het maken van meubels op maat! Hierin beschikken we over een onovertroffen kunnen.

meubels, inrichtingwerken, op maat, hout, Dalla Valle Uw project wordt bestudeerd door onze geëxperimenteerde professionals. Zij zullen Uw meubels op maat, aangepast aan Uw verlangen en noden, in de ateliers ontwerpen, tekenen en realiseren.

Aandachtig en met een luisterend oor, realiseren wij meubels die het esthetische, het praktische en de aandacht voor de omgeving combineren, in samenwerking met onze schrijnwerkersafdeling.

Het ontwerp en de fabricatie van meubels op maat van alle soorten types wordt intern gerealiseerd. Dit zowel voor particulieren als voor professionals, collectiviteiten, ziekenhuizen, enz.

Onze creativiteit wordt uitgedrukt door aangepaste materialen te gebruiken voor het ontwerp van Uw inrichtingen. De tijd besteed aan de realisatie van onze creaties is de weerspiegeling van een echte passie voor het materiaal. Maar het is ook een uitdrukking van de liefde voor goed werk.

Wij streven ernaar dat U evenveel vreugde voelt bij het krijgen van Uw meubels op maat, als er vreugde is geweest om ze te maken. Daarom wordt iedere nieuwe aanvraag ontworpen rond tal van uitwisselingen. Onze gekwalificeerde professionals geven U raad en begeleiden U bij de inrichting van u huis.

 

bewerken, meubels, dalla valle, op maat meubels, bewerken, op maat, Dalla Valle meubels, op maat, Dalla Valle, hout

 

Dalla Valle, ontwerpt, stelt zijn creaties voor, levert en installeert rechtstreeks bij U thuis, danzkij de eigen technische monteurs.

Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt