Installateur-plaatser Partner voor uw beveiligingswerken
nl | fr

MetalQuartz – Hoog beveiligd schrijnwerk

 

Het schrijnwerk met beveiligde beglazing van MetalQuartz is met zorg bestudeerd en wordt op maat en volgens Uw wensen gerealiseerd.

De kwaliteit van het schrijnwerk van MetalQuartz

De excellente kwaliteit van de deuren, ramen, glazen geheel en gepantserde loketten van MetalQuartz wordt verzekerd door een permanente controle, door een nauwkeurige selectie van de materialen en beglazing, dit dankzij de technische competenties en de interne expertise.

glas, kogelvrij, schrijnwerk, MetalQuartz

 

Het schrijnwerk van MetalQuartz heeft belangrijke basiskwaliteiten (geluidsisolatie, thermische isolatie, brandwerend, luchtweerstand, waterdichtheid, …). Maar ze bevat vooral unieke en onvergelijkbare prestaties: in inbraak- en  kogelwerendheid

gevangenis, Dalla Valle, MetalQuartz, veiligheid, schrijnwerk

 

 

 

 

 

 

werker, Heinen, MetalQuartz, Dalla Valle, schrijnwerkwerker, dalla Valle, glas, bescherming, schrijnwerkIndien U meer informatie wenst over inbraakpreventie of kogelvrijheid, klik hier.

 

 

 

In de gamma van MetalQuartz, kunt U eveneens producten terug vinden met zeer specifieke prestaties (bestand tegen vandalisme en explosie en raamkraakbeveiliging)

 

CE certificaat

logo CE, Dalla Valle, MetalQuartz, schrijnwerk

Het schrijnwerk met een hoge graad van kwaliteit waarborgen U een veiligheidsniveau dat conform is met de verschillende Europese normen. Hierbij dragen alle producten van MetalQuartz een CE-markering. Dit biedt de zekerheid dat de productie van het schrijnwerk voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

 

 

Indien U meer informatie wenst, klik dan op onderstaande logo

logo, Dalla Valle, MetalQuartz, schrijnwerk

 

Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt